top of page

D I E N S T E N

Ik neem even een pauze om van het moederschap te genieten en daarom is het momenteel niet mogelijk om de Dear Planet diensten te boeken. Maar hopelijk kan ik je binnenkort weer verwelkomen. Tot snel!

Untitled_Artwork 1.png

Van 6 t.e.m. 11 jaar

Is je kind niet geïnteresseerd in voetballen of danslessen? Maar houdt hij/zij van buiten spelen, creatief zijn, dingen ontdekken en meer leren over de natuur? Of is het hoogtijd dat jouw kind eens afstand doet van de schermen? Dan is het natuurklasje helemaal voor haar/hem. 

 

Hier wordt er geknutseld en buiten gespeeld, maken we wandelingen en leren de kinderen meer over mindfulness, meditatie, totemdieren, kristallen, kruiden en natuurweetjes. Ik vertel hun verhalen en probeer hun fantasie en creativiteit te prikkelen. 

Groep capaciteit: 1 tot 5 kinderen per sessie. Dit zodat ik elk kind individuele aandacht kan geven en erop kan toestaan dat er respectvol met elkaar wordt omgegaan.

Untitled_Artwork 3.png

Voor vrouwen van alle leeftijden

 

Vooraleer je Soul Boost sessies kan boeken, plannen we eerst een kennismakingsgesprek in. Daar leren we elkaar even kennen en toets ik ook af waar jij vooral nood aan hebt. Daarna kan je vrijblijvend beslissen of je graag sessies inboekt of niet. Indien je graag van start gaat, maak ik sessies gepersonaliseerd op jou als persoon en jouw noden.

 

Voor wie zijn de Soul Boost sessies? 

 • Wil je je passie (her)ontdekken?  
  Mist er iets in je leven?

 • Val je te vaak terug in negatieve gedachten of voel je je vaak slecht in je vel?

 • Ga je 's avonds vaak slapen met een slecht gevoel over je dag of over jezelf?

 • Last van stress? Zenuwen? Overprikkeld? Angsten? Burn-out? Vermoeidheid? Overprikkeld? Algemeen ongelukkig gevoel?

 

Wat leer je in deze sessies? 

 • Hoe je jouw hersenen kan "herprogrammeren" naar een positievere mindset en een algemeen gelukkiger gevoel

 • Welke dagelijkse rituelen je kan implementeren om een gelukkiger, trager en toch productiever leven te leiden

 • Wat je passies/dromen zijn en hoe je ze kan omarmen

 • Mindfulness in je leven implementeren

 • In contact komen met je creatieve kant

 

Wat is het doel van deze sessies?

Het doel van deze sessies is vooral tot bij jezelf komen. Vertragen, je bewuster worden van je lichaam, je gedachten en je omgeving. Meer leren genieten van de dagdagelijkse kleine dingen, wat allemaal leidt tot een gelukkigere manier van leven met minder stress, maar met meer geluk, rust, creativiteit en verwondering. 

 

Deze sessies gaan door in mijn ‘kantoor’ op onze weide, omringd met natuur en schaapjes. Indien het heel mooi weer is en je dat graag wilt, gaan we buiten zitten of wandelen we in het bos. Op deze manier kan je tijdens de sessies ook genieten van een bosbad. Niet letterlijk een bad natuurlijk ;) maar bosbaden komt van het Japanse woord en concept "Shinrin-Yoku" = je onderdompelen in de atmosfeer van het bos/natuur en deze aandachtig beleven met al je zintuigen. Het is wetenschappelijk bewezen dat tijd in de natuur spenderen enorme voordelen heeft voor je gezondheid en je mentale welzijn. Welke deze zijn kan je terugvinden op mijn website. 

 

Breng mee:

Balpen, laarzen of waterdichte schoenen die vuil mogen worden (tenzij in tijden van droogte), warme pull en/of regenjas indien nodig, eventueel zonnecrème.

Untitled_Artwork 6.PNG

Voor iedereen vanaf 21 jaar 

De Soul Picnic is een event dat om de zoveel tijd plaats vindt op onze weide. 

 

Op deze picknick in de natuur leer je een kleine groep likeminded mensen kennen terwijl we smullen van een heerlijke plantaardige tapas brunch/lunch.

 

Daarna wordt er steeds een boeiende workshop gegeven. De workshops gaan steeds over de thema's: groen leven, low waste living, mindfulness, creativiteit, spiritualiteit en zelfgroei.

 

Indien het weer het toelaat maken we na de workshop nog een ontspannende natuurwandeling, zodat je deze inspirerende dag kan eindigen met bosbad en een rustig gevoel.

 

Je gaat naar huis met nieuwe kennis, een fijn gevoel, een volle buik en nieuwe connecties.

Dit is geen netwerkevent, dus iedereen is welkom, niet alleen mensen met een bedrijf.

Geef je zelf boeiende/leuke workshops ivm één of meerdere van deze thema's en wil je graag op de Soul Picnic een workshop komen geven? Vul dan het formulier op deze pagina in.

bottom of page